Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κωνσταντινίδης: «Η επιθυμία μου είναι να μείνω»

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης δεν έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνονται από την πλευρά του Πιερικού, ο υψηλόσωμος φορ ήρθε με τη μορφή του δανεισμού από τον Πιερικό στον Ηρακλή για έξι μήνες.

«Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ισχύει», δηλώνει χαρακτηριστικά ο υψηλόσωμος επιθετικός. Ωστόσο, από την Κατερίνη πιστεύουν και λένε ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα της Πιερίας και πώς μάλιστα τον υπολογίζουν για βασικό όσον αφορά την επόμενη χρονιά.

«Όχι, δεν ισχύει αυτό. Μένω ελεύθερος. Είμαι ελεύθερος. Άλλωστε, θέλω να μείνω στον Ηρακλή», δηλώνει κατηγορηματικά στο «Μ» ο Βασίλης Κωνσταντινίδης για να συμπληρώσει. «Αυτή είναι η επιθυμία μου. Μου αρέσει στον Ηρακλή», προσθέτει με νόημα ο πρώτος σκόρερ του Ημίθεου την περσινή χρονιά, αν και αγωνίστηκε από τον Γενάρη.

Σκόραρε επτά φορές με την «κυανόλευκη» φανέλα. Όσο για τις πληροφορίες, που τον θέλουν να έχει ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης για να κάνει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλή, ο Κωνσταντινίδης, τις επιβεβαιώνει. «Δεν έχω υπογράψει ακόμη.

Έχουμε μιλήσει όμως με την ομάδα. Τώρα, είμαι σε διακοπές. Πιστεύω, θα προχωρήσουμε, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε λεπτομέρειες. Μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια, δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα», ήταν τα όσα επισήμανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που σκοπεύει μάλιστα να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Πιερικού τις προσεχείς μέρες για να διευθετηθούν ορισμένα πράγματα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: