Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μέσι: «Ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Μέσι: «Ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Κατά καιρούς πολλοί ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αλλάξουν στρατόπεδο μετακινούμενοι στον αιώνιο αντίπαλο και κερδίζοντας έτσι το προσωνύμιο «προδότης». Τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όμως, ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει βέβαιος πως σε αυτό το κλαμπ δεν θα μπει ποτέ.

Ο χαρισματικός άσος της Μπαρτσελόνα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως θέλει να «γεράσει» ποδοσφαιρικά με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

«Δεν πιστεύω πως θα αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ! Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου και θα ήθελα ολόκληρη η καριέρα μου να σχετίζεται μόνο με αυτήν την ομάδα. Μέχρι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, θα ήθελα να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα κι έτσι ελπίζω να γίνει», δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο νέο τεχνικό του συλλόγου, Τίτο Βιλανόβα:

«Χαιρόμαστε που αυτός είναι ο προπονητής μας γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε ήδη. Θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε, αφού ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια όσων κάναμε με τον Γκουαρντιόλα. Είναι καλό που ο Τίτο έχει το ίδιο στυλ και δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολλά», τόνισε ο Μέσι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: