Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μουρίνιο: «Ποιος είναι αυτός ο Ζέμαν;»

Μουρίνιο: «Ποιος είναι αυτός ο Ζέμαν;»
Άμεση ήταν η απάντηση του Ζοζέ Μουρίνιο, στην έντονη κριτική που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες από τον Ζντένεκ Ζέμαν. Ο πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον Βοημό προπονητή, αλλά υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να μάθει την πορεία που έχει διαγράψει στο ποδόσφαιρο.

Ο νέος προπονητής της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν, με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες στο “France Football”, χαρακτήρισε τον Ζοζέ Μουρίνιο «μέτριο και όχι κάτι το ιδιαίτερο ως προπονητή, αφού οι ομάδες του δεν παίζουν θεαματικά.» Η απάντηση του ιδιόρρυθμου Πορτογάλου δεν άργησε να έρθει.

Στο σημερινό φύλλο της “Gazzetta dello sport” ο Μουρίνιο είναι καυστικός. «Μου είπαν πως είμαι ένας μέτριος προπονητής. Εγώ σέβομαι τις κριτικές, από όπου κι αν προέρχονται. Αλλά αυτός ο Ζέμαν, ποιος είναι; Που παίζει; Δεν τον γνωρίζω.»

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας, πληροφορεί τον «Special One» πως ο Ζέμαν είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα. Η απάντηση του Μουρίνιο είναι αφοπλιστική. «Τώρα μαθαίνω πως προπονεί τη Ρόμα. Θα κλικάρω το όνομά του στο Google και θα ψάξω να βρω πόσους τίτλους έχει κατακτήσει από τότε που είναι προπονητής», δηλώνει με ειρωνεία, αλλά και σιγουριά ο προπονητής της Ρεάλ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: