Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σισέ: «Μία λύση για τον Παναθηναϊκό»

Σισέ: «Μία λύση για τον Παναθηναϊκό»
Εκτός από την αδιαμφισβήτητη αξία του εντός γηπέδου, ο Τζιμπρίλ Σισέ, κατά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, έβγαλε στην επιφάνεια πολλά ακόμα και διαφορετικά στοιχεία του χαρακτήρα του. Μουσική, tattoos και ενδυματολογικές επιλογές που… σόκαραν, είναι μερικά από αυτά. Σε μία συνέντευξή του στην ελληνική έκδοση του «Inked», ο Γάλλος σούπερ σταρ, εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία του να βρεθεί μία λύση για το «τριφύλλι».

Στην συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Ιnked» ο Σισέ μίλησε επίσης για την αγάπη που έχει για τα tattoos, τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού και για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αυτό το διάστημα.
Απόσπασμα των δηλώσεων του Σισέ:

Για τον Παναθηναικό: «Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί στα διοικητικά της ομάδας, να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και στο μέλλον να μπορώ να ξανασυζητήσω με τους υπεύθυνους της ομάδας"

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Έχω δυο tattoos στο σώμα μου που σχετίζονται με ομάδες. Το ένα είναι της Λίβερπουλ, το άλλο είναι του Παναθηναϊκού. Για να είμαι ειλικρινής, οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά ότι είμαι πολύ δεμένος μαζί τους»

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ανεξάρτητα από τι είχε γίνει στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, νομίζω ότι με σέβονταν. Άσχετα αν μέσα στο γήπεδο ήμουν από τους εχθρούς της ομάδας τους».

Για το Euro: «'Θα έλεγα ότι η Γαλλία θα βρει απέναντί της την Γερμανία, είναι δυο ομάδες που παρουσιάζονται δυνατές»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: