Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Ώρα να ωριμάσει ο Μπαλοτέλι»!

«Ώρα να ωριμάσει ο Μπαλοτέλι»
Την άποψη του ότι είναι ώρα ο Μάριο Μπαλοτέλι να ωριμάσει εξέφρασε ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι. Ο 28χρονος μέσος τόνισε πως ο επιθετικός των «ατζούρι» πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να συμπεριφερθεί όπως οι υπόλοιποι παίκτες.

Ακόμη, ο μέσος της Ρόμα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης, στην οποία θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη ομάδα και επισήμανε πως θα προτιμούσε να αγωνιστούν κόντρα στην Ουκρανία.

«Ο Μάριο μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα, είναι σε μία ηλικία που πρέπει να αρχίσει να αναλαμβάνει ευθύνες και να συμπεριφέρεται όπως οι υπόλοιποι. Στην ηλικία του πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό με έκανε να ωριμάσω», ήταν τα λόγια του Ντε Ρόσι, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία (24/6).

«Ξέρω ότι στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία 20 εκατομμύρια φίλαθλοι μπροστά από την τηλεόραση, τώρα ελπίζω ότι περισσότεροι θα έρθουν στο γήπεδο. Το πρόβλημα είναι ότι η Ιταλία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να αντέξουν ένα τέτοιο ταξίδι. Οι φίλαθλοι της Αγγλίας πάντα ταξιδεύουν μαζικά για να βρεθούν με την ομάδα τους, αλλά ανεξάρτητα από το πόσοι θα βρίσκονται στις κερκίδες, μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε 11 εναντίον 11», ήταν τα λόγια του μέσου της Ιταλίας, ο οποίος χαρακτήρισε είδωλο του τον Στίβεν Τζέραρντ.

«Ο Τζέραρντ είναι το είδωλο μου και παίζει σε υψηλό επίπεδο αρκετά χρόνια. Η Αγγλία είναι μία δυνατή ομάδα και παίζει με το στιλ της Ιταλίας. Ίσως να θέλαμε να αγωνιστούμε κόντρα στην Ουκρανία».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: