Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ουδείς μπορεί να μας αποκλείσει πριν παίξουμε!!

Μπορεί και να συμβεί. Κανείς δεν μπορεί μας αποκλείσει πριν από την έναρξη του αγώνα. Κατά βάθος αυτό είναι που τρέμουν οι Γερμανοί και αντιδρούν με κίτρινα, σαχλά και υποτιμητικά σχόλια στον Τύπο τους. Γράφει ο Γιάννης Ντάλλας.
Ουδείς μπορεί να μας αποκλείσει πριν παίξουμε
Μπορεί και να συμβεί. Κανείς δεν μπορεί μας αποκλείσει πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Και κατά βάθος αυτό είναι που τρέμουν οι Γερμανοί και αντιδρούν με κίτρινα, σαχλά και υποτιμητικά σχόλια στον Τύπο τους.
Όπως είχε πει και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο επικρατέστερος μελλοντικός αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, "δεν πα να λένε οι Πολωνοί ό,τι θέλουν. Το βράδυ μετά τον αγώνα να έρθουν να μας βρουν". Αυτά πριν από την πρεμιέρα. Τώρα είμαστε δύο εβδομάδες μετά, και βρισκόμαστε πριν από τον προημιτελικό. Το βράδυ της Παρασκευής θα μπορούμε να μιλάμε με δεδομένα, όμως αν ρωτήσεις κατ' ιδίαν τους παίκτες, πολλοί θα δώσουν απάντηση ανάλογη με αυτή του Κυριάκου. Κι ας γνωρίζουν πως άλλο Πολωνία, άλλο Γερμανία.
"Ο Σαμαράς με το βερνίκι στο μαλλί, ο μανιακός καπνιστής Σάντος και ο μ@λ@κ@ς Καραγκούνης" όπως έγραψε και ο Γερμανός κατάσκοπος, είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, 8 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro και για τρίτη σερί διοργάνωση. Δεν είναι και λίγο πράγμα για μια Ελλάδα που ποδοσφαιρικά και πολιτικά ταλαιπωρείται εντόνως.
Κι αν όσοι (Γερμανοί) αναφέρονται απαξιωτικά σε αυτούς δεν θέλουν ή αρνούνται να τους σεβαστούν, ας μετρήσουν τουλάχιστον τα όσα έχει πετύχει αυτή η εθνική ομάδα και τα οποία τα τελευταία χρόνια ξεπερνούν τα δικά τους κατορθώματα.
Όλο αυτό το κλίμα που διαμορφώνουν κατά της εθνικής Ελλάδας, γιγαντώνει το εσωτερικό της ομάδας και τους ίδιους τους παίκτες. Έστω κι αν αρνούνται να το σχολιάσουν. Το καταλαβαίνεις από το χαμόγελο και κυρίως από το βλέμμα τους. "Θα τα δώσουμε όλα. Αυτό να ξέρετε. Τίποτε άλλο δεν μπορούμε να υποσχεθούμε", είπε ο Κατσουράνης πριν από το ταξίδι για το Γκντανσκ ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το προαίσθημα του για πρόκριση στα πέναλτι! Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για τους φίλους μας στη Bild…
Για να ζήσουμε όμως τέτοιες στιγμές πρέπει όλα να συνηγορήσουν υπέρ μας. Πλέον δεν θέλουμε θαύματα, όπως χρειαζόταν κάποια χρόνια πριν. Πλέον θέλουμε αυτοσυγκέντρωση και λίγο τύχη. Το πλάνο υπάρχει και τους παίκτες τους έχουμε. Ακόμα και για μια στα ίσα μονομαχία με το φαβορί του Euro 2012.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: