Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μάριτς για... ΝΒΑ!!

Ο Άλεκς Μάριτς προετοιμάζεται με την Αυστραλία για το Λονδίνο 2012, αλλά μέχρι να ενσωματωθεί έκανε προπονήσεις για χάρη των Λέικερς, Κλίπερς και Γουόριορς, ενώ μίλησε και με Ρόκετς!
Μάριτς για... ΝΒΑ!
Ο 27χρονος σέντερ, που ολοκλήρωσε τη δεύτερη χρονιά του στον Παναθηναϊκό, μίλησε (smh.com.au) για την εμπειρία του και την προοπτική να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και τόνισε σε χαμηλούς τόνους πως «δε θα κάτσω να σκάσω, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι καλές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ενισχύσουν τη θέση μου, αλλά για την ώρα θέλω να αγωνιστώ για τη χώρα μου κι ό,τι γίνει, έγινε».
Ο Σερβοαυστραλός εξήγησε και τις δυσκολίες που έζησε στις δύο χρονιές του στον Παναθηναϊκό, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής. «Είναι απογοητευτικό μερικές φορές, αλλά δεν έχει παρά να σεβαστείς την απόφαση του προπονητή. Προφανώς, όταν σου δοθεί η ευκαιρία, θα δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Ως παίκτης το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά κι όταν ο προπονητής σού δώσει την ευκαιρία να την εκμεταλλευτείς στο ακέραιο».
Όσο για τα... made in Greece φαινόμενα που έζησε από κοντά, όπως οι πέτρες στο λεωφορείο τουΠαναθηναϊκού λίγο πριν απ' την έναρξη των Τελικών της Α1, υπογράμμισε με ένα είδος απορίας πως «είναι η... αναμενόμενη αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων. Δεν είναι τίποτα καινούριο. Είναι ατυχές, αλλά είναι η αλήθεια».
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: