Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ: Προς αποχώρηση ο Χαραλαμπίδης, κινήσεις από Ασβεστόπουλο!

Το «Μ» είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό την πρόθεση του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να μη συνεχίσει στα διοικητικά του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της κόπωσης, οικονομικής και ψυχολογικής, που του έχει επιφέρει η ενασχόλησή του τα δύο τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και να μείνει εκτός πλέι-οφ ανόδου, ήταν φυσικά καταλυτικό στην απόφαση που έχει πάρει ώστε να μη συνεχίσει άλλο στα κοινά της ΠΑΕ. Η απόφασή του αυτή μπορεί να μην είναι επίσημη (δεν την έχει μεταφέρει δηλαδή ως δήλωση), όμως σε κατ? ιδίαν συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους των συνδέσμων, παλαιμάχους, αλλά και απλούς φιλάθλους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ άλλο να είμαι μόνος μου. Έχω κουραστεί οικονομικά και ψυχολογικά και θα αποχωρήσω από την ομάδα». Λόγια που βγήκαν από την ψυχή του και δεν έχει κανένα λόγο να μην τα εννοεί. Βέβαια, ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει τον Απόλλωνα στα «κρύα του λουτρού» και να φύγει χωρίς να έχει εξασφαλίσει την επόμενη μέρα με ασφάλεια.

Στο προσκήνιο ο Ασβεστόπουλος

Για αυτό το λόγο και προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση, προκειμένου ο Απόλλων να παραμείνει υγιής και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα βιωσιμότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος άνθρωπος που πλησίασε είναι ο Βασίλης Ασβεστόπουλος. Επιχειρηματίας που από φέτος ήταν στο πλευρό του και βοήθησε οικονομικά (από τους ελάχιστους που το έκαναν την περσινή χρονιά).  Σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο Χαραλαμπίδης τον ρώτησε αν είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα ή αν μπορεί να βρει ανθρώπους που θα μπορούσαν μαζί του να σηκώσουν το βάρος. Ο Ασβεστόπουλος φάνηκε θετικός απέναντι σε μια τέτοια προοπτική και μάλιστα ήδη έχει «χτυπήσει πόρτες» για να μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταθέσει συγκεκριμένο πλάνο. 

Να δημιουργηθεί ομάδα ανθρώπων

Το ζητούμενο βέβαια είναι να βρεθούν άνθρωποι μέσα από την οικογένεια του συλλόγου που θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην προσπάθεια, να δημιουργηθεί δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν αποδεδειγμένα την ομάδα, χωρίς να αποκλείεται μέσα σε αυτούς να παραμείνει και ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Είναι δεδομένο πάντως ότι μόνος του δεν μπορεί και δε θα ήθελε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Στο δ.σ. που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη πιθανότατα εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται ποιοι είναι διατεθειμένοι να μπουν στη νέα προσπάθεια και ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Με αγωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις στα διοικητικά ο κόσμος του Απόλλωνα


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: