Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Προσφέρει Πέπε για Άλβες!

Προσφέρει Πέπε για Άλβες
Ασφυκτική γίνεται η πίεση της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες. Η ομάδα του Τορίνο είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει την Ζενίτ να της παραχωρήσει τον Πορτογάλο, που αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αντόνιο Κόντε για το κέντρο της άμυνας.

Η χρονιά που έρχεται αναμένεται να είναι δύσκολη και κοπιαστική για τη Γιουβέντους. Καλείται να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στην Ιταλία και να κάνει μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως το ρόστερ της πρέπει να είναι γεμάτο με ποδοσφαιριστές ικανούς να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις.

Ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας του Τορίνο είναι ο Μπρούνο Άλβες. Τον ποδοσφαιριστή διεκδίκησε και την περσινή χρονιά η «Γιούβε», αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει. Τώρα κάνει άλλη μία προσπάθεια, ευελπιστώντας πως θα πείσει τους ανθρώπους της Ζενίτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Tuttosport” η Γιουβέντους προτίθεται να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα τον Σιμόνε Πέπε. Ο προπονητής της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του ακραίου μεσοεπιθετικού, κάτι που κάνει τους «μπιανκονέρι» πιο αισιόδοξους για την απόκτηση του Άλβες.

Να σημειωθεί πως ο Άλβες έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ζενίτ, αν στην ομάδα φτάσει μια ικανοποιητική πρόταση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: