Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Γρόλλιος: “Να υπάρξει άμεσα ενωτική διοίκηση”

Στο “Αθλητικό Metropolis” και στο “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ένας εκ των υποψηφίων για τη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρης, κ. Άγγελος Γρόλλιος.

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση για τον Άρη: “Αυτό θα φανεί σήμερα. Για αυτό και υπάρχει η γ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη. Δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν αυτές τις στιγμές. Εάν έγιναν λάθη, με το να συζητάμε για αυτά τώρα, δεν κερδίζουμε τίποτα για το παρόν και το μέλλον του Άρη. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να σωθεί ο Άρης για να μην έχουμε δυσάρεστα επακόλουθα”.
Για το αν υπάρχει κάποιο πλάνο: “Όποιο και να είναι αυτό θα πρέπει πρώτα να ψηφιστεί από τη Κοινωνία Μελών και μετά να ανακοινωθεί”.
Για την εσωστρέφεια που υπάρχει στον Άρη: “Δεν νομίζω ότι και στις άλλες ομάδες βγαίνουν πράγματα προς τα έξω. Διάφορες ομάδες ταλανίζονται από μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα αλλά δεν βγαίνουν προς τα έξω”.
Για την ΠΑΕ ΆΡΗΣ: “ Πρέπει να οριστεί διοίκηση για την ΠΑΕ Άρης, η οποία να είναι ενωτική , να έχει ανθρώπους από όλες τις παρατάξεις. Πρώτος στόχος είναι να βρούμε χρήματα. Υπάρχουν προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν και θα αποφασίσουμε”.

Για τη χθεσινή συνάντηση με πρωτοβουλία των βετεράνων : “Έγινε καταρχήν μια ενημέρωση. Οι βετεράνοι έκαναν ένα κάλεσμα και μας ενημέρωσαν. Μεταξύ άλλων ειπώθηκε να στελεχωθεί μια νέα διοίκηση στη ΠΑΕ Άρης , ενωτική, με πρόεδρο τον Αντώνη Ζαμπέτα και να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Ο Άρης πρέπει να αποκτήσει άμεσα διοίκηση”.

Για το αν μπορεί να υπάρξει διοίκηση πρωτοδικείου: “Εφόσον υπάρξει πρόταση για διοίκηση πρωτοδικείου και υπερψηφιστεί από τη γ.σ, παραιτηθεί η προηγούμενη διοίκηση, φυσικά και μπορεί να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου. Όλα θα αποφασιστούν σήμερα”.

Για την προσπάθεια των κ.κ.Λαμπριάκο, Κατσιαούνη: “Η προσπάθεια απέδωσε ένα ποσό , υπήρξε ανταπόκριση με ανταποδοτικά οφέλη όπως σουίτες, εισιτήρια διαρκείας κτλ. Ότι ποσό μαζευτεί θα είναι σημαντικό γιατί θα πρέπει να πληρωθεί η δόση. Είναι θετικό ότι ο Άρης έχει ρυθμίσει όλα του τα χρέη στη ΦΑΕ. Δίνοντας αυτό το ποσό δεν χάνεται η ρύθμιση. Με ποιο τρόπο θα προχωρήσουμε θα φανεί σήμερα στη γ.σ”.

Για τη λειτουργία της Κοινωνίας Μελών Άρης: “Ήταν ένα πείραμα το οποίο ήταν πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το να γίνουν κάποια λάθη είναι λογικό. Ήδη κάποιες ΠΑΕ προσανατολίζονται στο να πάνε σε κατεύθυνση λαϊκής βάσης. Δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή να ρίχνουμε ευθύνες και να κάνουμε κριτική για τα λάθη που έγιναν. Η νέα διοίκηση που θα αναλάβει θα προσπαθήσει να μην γίνουν άλλα λάθη. Προσωπικά βάζω υποψηφιότητα ώστε εάν μετέχω σε ένα δ.σ να προσπαθήσω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: