Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ρομάριο: "Ο γιος μου θα παίξει στη Μπαρτσελόνα"

Ο Ρομάριο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην "Equipe" πως ο γιος του θα πάει αυτό το καλοκαίρι στη Μπαρτσελόνα, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 5 ετών. Διαβάστε το story.

"Τον επόμενο χρόνο ο γιος μου θα παίξει στη Μπαρτσελόνα. Είμαι πάντα θαυμαστής της Μπάρτσα, έχω πολλούς φίλους εκεί", δήλωσε ο παλιός άσος των "μπλαουγκράνα" (83 συμμετοχές - 55 γκολ στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε), και συνέχισε:
"Ο Ρομαρίνιο, που είναι 18 ετών και τελειώνει το συμβόλαιό του με την Βάσκο Ντα Γκάμα, θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι.
Θα δούμε αν θα μπορέσει να μείνει στην Ισπανία έξι μήνες ή έναν χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσει από τη Μπαρτσελόνα Β', όμως δεν βλέπω γιατί να μην συμπεριλαμβάνεται στο μέλλον μεταξύ των κορυφαίων άσων της μπάλας όπως ο Μέσι.
Ελπίζω ότι κάποια ημέρα θα μπορέσει να παίξει σε αυτό τον ξεχωριστό σύλλογο. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο να παρακολουθείς αγώνα της Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων πέντε ετών".
Επίσης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλίας το 1994 αφιέρωσε διθυραμβικά σχόλια για τον άλλοτε συμπαίκτη του και μέχρι πρότινος τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα.
"Ο στόχος μου ως παίκτης ήταν να σκοράρω και να κατακτώ τίτλους, χωρίς να προβληματίζομαι για το πως θα γίνω ένας καλός τεχνικός. Ο Πεπ ήταν διαφορετικός, ως  παίκτης αλλά και στον τρόπο που διάβαζε τα παιχνίδια.
Αυτό το στιλ του το μετέδωσε ο Κρόιφ και ο Γκουαρδιόλα το μεταλαμπάδευσε στην επόμενη γενιά".


πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: