Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο πόλεμος των... μάγων!

“Σκοτώθηκαν” Λεονάρντο και Βασίλης Τσιάρτας όπως έπιασαν οι κοριοί του σκύλου λίγο πριν την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από την ΑΕΚ για την κορεάτικη Χιουντάι.
Ο πόλεμος των... μάγων!
Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες από την ΑΕΚ ο Λεονάρντο, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες, αυτές της Άπω Ανατολής και συγκεκριμένα στην Κορέα. Ο Βραζιλιάνος είναι παίκτης της Χιουντάι, με την Ένωση να βάζει στα ταμεία της για τη μεταγραφή του “Λεό” 800.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είναι οικονομική ανάσα για την ομάδα του Δικέφαλου αετού.
Μπορεί ο Λεονάρντο να δηλώνει εκεί που βρίσκεται τώρα ότι στην Ελλάδα απόλαυσε την αγάπη των οπαδών, από την ΑΕΚ πάντως δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο.
Όπως έπιασαν τα αυτιά του σκύλου, ο Βραζιλιάνος τσακώθηκε λίγο πριν φύγει από την ΑΕΚ με τον Βασίλη Τσιάρτα. Έγινε ο πόλεμος των... μάγων δηλαδή, του μεγάλου (Τσιάρτα) με τον μικρό, όπως είχαν χαρακτηρίσει τον Λεονάρντο. Οι λόγοι που “σκοτώθηκαν” οι δύο άνδρες ήταν οι οφειλές της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται, ο Λεονάρντο να τα... πήρε με την κίνηση της ομάδας να πληρώσει την πρώτη δόση του διακανονισμού του, να τον “δέσει” με λίγα λόγια, προκειμένου να μην κάνει προσφυγή και να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για την πώληση σου. Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος ήθελε αρχικά να πάει στην Νταεγού και μετά προέκυψε η έτερη κορεάτικη ομάδα.
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι πριν 6 μήνες, όταν ο Λεονάρντο ήταν απογοητευμένος με την οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ, του είχε πει ο Τσιάρτας με την ιδιότητα του μάνατζερ στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ομάδας: «μην στενοχωριέσαι, θα σου βρούμε ομάδα».
Πάντως για τον Τσιάρτα δεν ακούγονται στην πιάτσα και τα καλύτερα λόγια από τότε που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ. Μαθαίνουμε μάλιστα πως δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του Θωμά Μαύρου, παρότι ο τελευταίος τον επανέφερε στην Ένωση.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: