Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γκουγκουλιάς: «Χαρούμενος που επέστρεψα, στόχος η άνοδος»

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πρώην του ομάδα, ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «τρίτο Ημίχρονο»:

Για την ένταξή του στον Πανσερραϊκό και για τους στόχους της νέας του ομάδας: «Μετά από τρία χρόνια επέστρεψα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαι σε μια ομάδα με την οποία πριν από τρία χρόνια έκανα καλή χρονιά και ο κόσμος με αγάπησε. Πέρασαν τρία χρόνια και μου φάνηκε πολύ λίγο. Ο κόσμος μου έδειξε την αγάπη του. Ο Πανσερραϊκός αξίζει να είναι στην Α Εθνική . Αγαπάνε πολύ το ποδόσφαιρο εδώ και με τον κύριο Θεοδωρίδη., ένα πολύ δυνατό παράγοντα, ο στόχος είναι η άνοδος. Θα γίνει πολύ δυνατή ομάδα. Βέβαια ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος, με τον υποβιβασμό του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού, αλλά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Για την περσινή χρονιά με τον Πιερικό και για την απώλεια της ανόδου στην Superleague: «Ενώ ήμασταν ανταγωνιστική μέχρι τα πρώτα 3/4 της χρονιάς, ξαφνικά κάναμε συνεχόμενες απώλειες και μείναμε απέξω».

Για την εικόνα που θα έχει φέτος η Football League : «Είναι πολλές δυνατές ομάδες φέτος και με τα οικονομικά στη Superleague, πολλοί διαλέγουν την Football League και θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα».

Για τα προβλήματα που βιώνει ο Άρης: «Είναι στενάχωρο να βλέπεις μια τόσο μεγάλη ομάδα να έχει τέτοια προβλήματα, Αν αγαπάς αυτή την ομάδα σε πονάει. Η διοίκηση ξέρει τα ανοίγματα, αλλά εύχομαι να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση, γιατί ο κόσμος του Άρη δεν το αξίζει κάτι τέτοιο».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει κρίση, αλλά έγιναν και πολλά λάθη με τον αριθμό των ξένων παικτών και τα ανοίγματα που έγιναν. Είναι δύσκολο να ξεπεραστούν αυτά. Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τους Έλληνες ποδοσφαιριστές για να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, με την πώλησή τους».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: