Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Στα «πράσινα» ο Ούκιτς!!

Στα «πράσινα» ο Ούκιτς!
Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόκο Ούκιτς, καθώς ο Κροάτης συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Με 800.000 ευρώ ετησίως θα αμείβεται ο 27χρονος γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και «έκλεισε» τον Ούκιτς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τους Τούρκους. Ο ατζέντης του παίκτη ζητούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο, ωστόσο η φόρμουλα βρέθηκε σε ένα μικρότερο ποσό, καθώς ήταν αμοιβαία η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν.

Πλέον, ο Εξάστερος κλείνει μια… τρύπα στους γκαρντ, καθώς ο Ούκιτς αναμένεται να πλαισιώσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στις θέσεις των «κοντών». Η Ούνιξ Καζάν που έχει βαλθεί να πάρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είχε κινηθεί για την περίπτωση και του Ούκιτς, κάνοντας καλύτερη οικονομικά πρόταση, ωστόσο ο παίκτης ήθελε να αγωνιστεί σε μια σπουδαιότερη ομάδα, όπως και έγινε.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα «πέσουν» πιθανώς το βράδυ της Δευτέρας, διαφορετικά θα γίνει την Τρίτη. Οι «πράσινοι» επικεντρώνονται πλέον στα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα», κυρίως στη θέση «3», με τους διοικούντες του «τριφυλλιού» να περιμένουν τις απαντήσεις τόσο του Στράτου Περπέρογλου, όσο και του Γιόνας Μασιούλις.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: