Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το σκέφτεται για Αμερική ο Λάμπαρντ!

Το σκέφτεται για Αμερική ο Λάμπαρντ
Την επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο στην Αμερική εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ωστόσο ο διεθνής μέσος απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει αυτό σύντομα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Τσέλσι.

Ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο μέσος των «μπλε» έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο μεγάλες επιτυχίες της ομάδας του Λονδίνου. Η καριέρα του, όμως, οδεύει προς το τέλος της, αφού ο Φρανκ έχει ήδη κλείσει τα 34 του χρόνια και πολλοί είναι εκείνοι που τον ρωτούν για το μέλλον του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες κάλεσε τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον ακολουθήσει στο Αμερικανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Ο ίδιος ο Λάμπαρντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Αμερική, αλλά τόνισε πως ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο.

«Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι και για τον επόμενο χρόνο. Όταν τελειώσει, θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε. Δεν κρύβω πως θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στις ΗΠΑ. Όχι τώρα, όμως. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον.»

Για τη φετινή χρονιά, ποιοι είναι οι στόχοι του Λάμπαρντ; «Μετά την εξαιρετική χρονιά που είχαμε πέρσι, φέτος καλούμαστε να διεκδικήσουμε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. Και βέβαια θέλουμε να υπερασπιστούμε το Τσάμπιονς και να κυνηγήσουμε τους τίτλους στην Αγγλία», δήλωσε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: