Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Άκυρο» από Αλαφούζο σε Μώραλη!!

Για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλε σημαντικές ειδήσεις μέσω twitter και αυτή τη φορά αποκάλυψε τις προθέσεις του σχετικά με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρεία της Superleague. Έτσι διέψευσε από την πλευρά του τις φήμες που έκαναν λόγο πως ήταν θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μεταξύ άλλων ο «Mr ΣΚΑΪ» αναφέρθηκε στο παρασκήνιο που υπάρχει στη διαιτησία, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να… αντισταθεί.

Αναλυτικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Αρχικά για την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να στηρίξει τον κύριο Μώραλη. Αυτή την στιγμή η Superleague είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό», ενώ στη συνέχεια όταν του ειπώθηκε ότι η «πράσινη» ΠΑΕ θα στηρίξει τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν το πιστεύω!».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρασκήνιο που υπάρχει στην ΕΠΟ σχετικά με την διαιτησία: «Δυστυχώς τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά! Η ΕΠΟ και ο εκ των έσω έλεγχος της, μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ! Θα αντισταθούμε!».

Για την προεδρία της SuperLeαgue: «Ο Πρόεδρος της S L πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται από τους "αιωνίους" να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών...».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: