Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δεν σκέφτεται να φύγει ο Χάμσικ!

Δεν σκέφτεται να φύγει ο Χάμσικ
Συνέντευξη στην ιταλική «La Repubblica» παραχώρησε ο Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβάκος μέσος δήλωσε ευτυχισμένος στη Νάπολι και ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Μίνο Ράιολα δήλωσε πως ο Μάρεκ Χάμσικ θα έπρεπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα σημαντικό σύλλογο, θεωρώντας πως η Νάπολι δεν συμπεριλαμβάνεται στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Ο μάνατζερ του Σλοβάκου άσου χαρακτήρισε την ομάδα του νότου ως «σκαλοπάτι» για την εξέλιξη της καριέρας του Χάμσικ και τίποτε παραπάνω.

Η απάντηση του ίδιου του Χάμσικ ήρθε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στη «Repubblica». Ο άσος της Νάπολι έδειξε ικανοποιημένος με την ομάδα και τόνισε πως δεν είναι στο μυαλό του μια ενδεχόμενη μεταγραφή. «Ήρθα στην ομάδα πριν πέντε χρόνια, όταν η Νάπολι ανέβαινε στην πρώτη κατηγορία. Από τότε η ομάδα εξελίσσεται συνεχώς και βελτιώνεται. Αυτό μου αρέσει πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περίπτωση μεταγραφής του, λοιπόν, δεν υπάρχει; «Δεν υπάρχει λόγος να φύγω. Υπάρχει ένα σαφές πλάνο, στο οποίο έχω όλο και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα έχει κάθε χρόνο στόχο να ανεβαίνει ένα σκαλί και αυτό είναι σημαντικό. Εξάλλου είμαι πολύ ευτυχισμένος στη Νάπολη, η πόλη μου αρέσει, ο κόσμος με αγαπάει. Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να σκέφτομαι μια μεταγραφή», κατέληξε ο Χάμσικ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: