Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αξιόμαχος.... ΑΡΗΣ!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει από το Πράτο της Ιταλίας για την προσπάθεια του Μάκη Κατσαβάκη να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο ΑΡΗ
Αξιόμαχος.... ΑΡΗΣ!
Επειδή πέρσι καήκαμε με τα… ντιαγκονάλ, χωρίς καμία αμφιβολία η προσέγγιση της φετινής προετοιμασίας πρέπει να γίνει υπό διαφορετικό πρίσμα. Βέβαια εδώ είναι και η… ένσταση όσον αφορά του τι λέμε και τι γράφουμε. Όσο προσεκτικά κι αν γράψεις κάτι (όχι ότι δεν μας έχει κυριεύσει κι εμάς ο ενθουσιασμός με αποτέλεσμα τα… λάθη), στον κόσμο μένει ο τίτλος κι αυτό το… ντιαγκονάλ, ανεξάρτητα αν και ήταν μία διαφορετική (άρα και πιασιάρικη για τίτλο) απλά έκφραση του Σάκη Τσιώλη χαρακτήρισε ολόκληρη την προετοιμασία, αλλά και εξαφάνισε την όποια κριτική ασκήθηκε από το σύνολο των συναδέλφων.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια πέσαμε έξω- τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις με εξαίρεση όμως το πρόβλημα του ΑΡΗ μεσοαμυντικά που είχε επισημανθεί από όλους- και προσέξτε με τα παιχνίδια να έχουν και τηλεοπτική κάλυψη και επομένως ο καθένας να μπορεί να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.
Φέτος με τον Μάκη Κατσαβάκη θέλοντας και μη η προετοιμασία είναι πολύ διαφορετική. Καταρχήν γιατί οι συνθήκες είναι πολύ πιο δύσκολες από την άποψη του έμψυχου δυναμικού και από την άλλη γιατί το… χαμηλά την μπάλα ίσως να μην είναι αρκετό να περιγράψει πόσο μικρό καλάθι πρέπει να κρατήσουμε φέτος.
Από την άλλη έχεις μία μεγάλη ελπίδα ότι όλα αυτά τα παιδιά θα δικαιώσουν όσους χρόνια και χρόνια έκαναν λόγο για εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά και την απουσία ξένων παικτών που στοίχιζαν και πολλά περισσότερα χρήματα.
Αναγκαστικά φέτος ο ΑΡΗΣ θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει κανένα ξένο, αλλά οι προσδοκίες πρέπει και θα είναι πάντα μεγάλες, γιατί ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!
Πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο, βάρος στην φυσική κατάσταση είναι τα πρώτα δείγματα δουλειάς  από τον Μάκη Κατσαβάκη. Άλλωστε η δεδομένη απειρία δεν μπορεί να καλυφθεί στο γήπεδο με άλλο τρόπο από το πολύ τρέξιμο. Ακόμα και οι πιο έμπειροι (Βελλλίδης, Καζναφέρης, Καπετάνος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός) είναι κάτω από 28 χρονών και σίγουρα ο ΑΡΗΣ πρέπει να πέσει διάνα στις επιλογές των 3 άνω των 24. Ήδη οι δυο βρίσκονται σε καλό δρόμο και πολύ πιθανόν να τους έχουμε ως το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης στην Ιταλία…
Υ.Γ.1 Επί προσωπικού θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά περισσότερα μετά την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη όταν και θα αποδεσμευτώ από την ΠΑΕ (έχω ήδη καταθέσει παραίτηση και παρέμεινα όπως μου ζητήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για να έχει τον χρόνο η ΠΑΕ να βρει τον αντικαταστάτη) και δεν θα μπορούν ορισμένοι να… ποντάρουν πως ότι πω θα μπορούν να το χρεώσουν και στην ομάδα. Υπομονή λίγες μέρες και πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν όλα και η λάσπη θα επιστραφεί σε αυτούς που την πέταξαν…
Υ.Γ.2 Ο Κατίδης θα ενσωματωθεί κι αυτός με την αποστολή της ομάδας. Είναι εμφανές ότι έκανε λάθος με την κατάθεση της προσφυγής που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ότι την κέρδισε ο ΑΡΗΣ πράγμα που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν κανονικά πληρωμένος παρά τα ψέματα που ακούστηκαν και για αυτό το θέμα από ανθρώπους που πάντα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω ότι αυτό που θέλει ο ίδιος ( το έδειξε με την προσφυγή) είναι να φύγει.
Ο ΑΡΗΣ από την άλλη θέλει να επωφεληθεί οικονομικά και για αυτό αντί να πάει σε ακραίες αντιδράσεις τον ανεβάζει στην προετοιμασία και φυσικά αναμένει από όλες αυτές τις ομάδες που διαβάζαμε ότι τον ήθελαν -σύμφωνα με τον μάνατζέρ του- να χτυπήσουν την πόρτα του ΑΡΗ.
Υ.Γ.3  Έτσι δεν θα πάει και στην ΑΕΚ που θέλει σαν τρελός, όπως διάβασα σε ένα πρωτοσέλιδο. Κι άντε ο Κατίδης, είναι γνωστό άλλωστε ότι ο μάνατζέρ του κ. Καρασσαβίδης έχει άριστες σχέσεις με την Ένωση και φάνηκε και στην περίπτωση Μπουγαίδη.
Για τον Γιαννιώτα όμως, μάλλον οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας ή όπως διάβασα το πετυχημένο στο AllAboutARIS, μόνο αν ήταν όντως τρελός ο Γιαννιώτας θα πήγαινε φέτος στην ΑΕΚ.
Κι αυτό λόγω του πρωτοσέλιδου ότι οι δυο παίκτες θέλουν σαν τρελοί να πάνε στην ΑΕΚ. Για να βοηθήσουμε και στο ρεπορτάζ πάντως (το πραγματικό), ο Τσιάρτας πήρε τον κ. Σιούγγαρη (μάνατζερ του παίκτη) τον οποίο ξέρει πάρα πολύ καλά, αλλά ο τελευταίος του απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο Γιαννιώτας να πάει στην ΑΕΚ.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: