Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η αλήθεια για Ντόρσεϊ!!

Τούρκικο δημοσίευμα κάνει λόγο για μυθική πρόταση που ετοιμάζει η Γαλατά για τον Αμερικανό, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι…
Η αλήθεια για Ντόρσεϊ!
Το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ αποτελεί ένα από τα τελευταία κομμάτια του ερυθρόλευκου παζλ. Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον παίκτη, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Οι μέρες περνούν, ο Ντόρσεϊ δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται η επιστροφή του στην Ευρώπη.
Όπως είναι κατανοητό ο Αμερικανός είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και φυσικά ως πρωταθλητής Ευρώπης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον. Σύμφωνα λοιπόν με ένα τούρκικο δημοσίευμα η Γαλατά ετοιμάζεται να στρώσει… χρυσάφι στα πόδια του για να τον κάνει δικό της.
Πριν σας πούμε πώς ακριβώς έχει η κατάσταση με το ενδιαφέρον της ομάδας του Αταμάν, θα πρέπει να τονίσουμε ότι εκτός από την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΝΒΑ υπάρχει και άλλος λόγος που δεν του έχει επιστρέψει να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Το οικονομικό. Ο Ντόρσεϊ δεν τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό στα χρήματα αφού οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές από τους Πειραιώτες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τζόι βρισκόταν μονίμως εκτός αποστολής στην Κάχα Λαμποράλ όταν τον πήρε ο Ολυμπιακός. Όπως είχε ο ίδιος παραδεχτεί άλλωστε ήταν η ευκαιρία της ζωής του.
Ο σκύλος έψαξε την αλήθεια στην Κωνσταντινούπολη και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι από υπερβολικό έως τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ο Αταμάν έχει πράγματι στη λίστα του τον Ντόρσεϊ αλλά σε καμία περίπτωση δεν ετοιμάζει μυθική πρόταση. Ούτε καν προτεραιότητα δεν αποτελεί για την Γαλατά ο δυναμικός σέντερ.
Πρώτος στόχος της τουρκικής ομάδας λοιπόν, είναι ο Σέρβος Μάτσβαν που αγωνίστηκε στην Παρτιζάν, ως δανεικός από την Μακάμπι, με την οποία όμως δεν θέλει να ανανεώσει. Δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Ν’ Ντόνγκ της Μπαρτσελόνα (υπάρχουν προχωρημένες επαφές) και τρίτη ο Ντόρσεϊ.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανό, το συγκεκριμένο σενάριο να έχει σκοπό να λειτουργήσει και ως μέτρο πίεσης προς τον Ολυμπιακό, ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αμερικανού.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: