Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αποθέωσε Ταχτσίδη ο Παπασταθόπουλος!!

Το εγκώμιο του Παναγιώτη Ταχτσίδη έπλεξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρόμα "gazzetta giallorossa".
Αποθέωσε Ταχτσίδη ο Παπασταθόπουλος
«Είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολλά προσόντα. Τον γνωρίζω από όταν παίζαμε στην ΑΕΚ. Είναι ακόμη μικρός και μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα», τόνισε, ενώ για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο νεαρός χαφ στην Ιταλία, πρόσθεσε:
«Έχει ήδη αγωνιστεί στην Τσεζένα και τη Βερόνα, αλλά είναι σίγουρα ένας παίκτης με πολύ δρόμο μπροστά του. Έχει πολύ μέλλον. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όπως ακριβώς τα θέλει και να πάει μπροστά». Όσον αφορά για το πώς είναι ο Ταχτσίδης εκτός γηπέδου, σχολίασε: «Είναι ένα φυσιολογικό άτομο. Ωραίος και ήρεμος τύπος».
Στην συνέχεια ο 24χρονος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο ίδιος στην Ιταλία. «Είμαι καλά στη Γερμανία και τη Βέρντερ. Στο μέλλον θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε και στάθηκε και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο της Σάλκε.
«Όλα όσα είπα για τον Παναγιώτη, ισχύουν και για τον Κυριάκο. Τα πηγαίνει πολύ καλά στην Γερμανία. Μπορεί, ωστόσο να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο», είπε. «Μόνο αυτός θα μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον του», το σχόλιο σε ερώτηση για το αν θα πρότεινε στον νεαρό στόπερ να πάει κάποια στιγμή στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: