Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Τα πήρε» ο Καντονά!!

«Τα πήρε» ο Καντονά!
Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να είναι στο σπίτι του Ερίκ Καντονά στις 13 Μαΐου 2012. Ημέρα που η Μάντσεστερ Σίτι «έκλεβε» στο τελευταίο λεπτό της χρονιάς τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, με τα αποτελέσματα του θυμού του παλαίμαχου άσου να είναι εμφανή.

Όπως αποκάλυψε ένας φίλαθλος των «κόκκινων διαβόλων» που συνομίλησε με τον γιο του Γάλλου πρώην επιθετικού η κατάσταση στο σπίτι τους έμοιαζε με εμπόλεμη ζώνη:

«Ήταν 2 τα ξημερώματα και είχα βγει για τσιγάρο, όταν ένας τύπος με πλησίασε και με ρώτησε ευγενικά εάν έχω τσιγάρο. Του έδωσα και με ρώτησε από πού είμαι. Του είπα από το Μάντσεστερ, ξαναρώτησε εάν είμαι «κόκκινος» ή «μπλε». Του είπα "κόκκινος" και μου είπε ότι “ο πατέρας μου είναι ο βασιλιάς του Μάντσεστερ”, διευκρινίζοντας ότι εννοεί τον Ερίκ Καντονά», είπε σε αγγλικά Μέσα ο υποστηρικτής της Γιουνάιτεντ, ενώ για την επίμαχη μέρα ανέφερε:

«Μου είπε ότι μετά το τελικό σφύριγμα το τραπέζι του καφέ ήταν διαλυμένο στο πάτωμα. Αυτό δείχνει πόσο παθιασμένος είναι ο πατέρας του με τη Γιουνάιτεντ».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: