Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αυτόν ψάχνει ο Δώνης!!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητά άμεσα ο ΠΑΟΚ.
Αυτόν ψάχνει ο Δώνης
Από τη στιγμή που το 4-4-2 με τη μεσαία γραμμή στην ευθεία έχει προκριθεί ως η βασική επιλογή στη διάταξη του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της περιόδου, ο Γιώργος Δώνης, αλλά και οι Βρύζας-Γεωργιάδης έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ομάδα έχει ανάγκη ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή στα άκρα.
Γι' αυτές τις θέσεις ετοιμοπόλεμοι υπάρχουν τη δεδομένη περίοδο ο Ρομπέρ και ο Γεωργιάδης από τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν περισσότερα. Γι' αυτό και η αναζήτηση για ακραίο έχει ήδη ξεκινήσει.
Το ιδανικό αγωνιστικό προφίλ του παίκτη που ψάχνουν οι "ασπρόμαυροι" έχει ως εξής: αριστεροπόδαρος, με δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο δεξιά, όσο και αριστερά και με δυνατότητα να κάνει υπεροχή στο ένας εναντίον ενός.
Μάλιστα, για να τον βρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αυξήσει και τα χρήματα που διαθέτουν (ελέω πώλησης Σταφυλίδη) και εντείνουν τις τελευταίες ώρες την αναζήτησή τους.
Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί μία αξιόλογη περίπτωση από χώρα της Μεσογείου. Όπως και να 'χει εξελίξεις αναμένονται άμεσα.
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: