Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Φασίστας ο Ντε Λαουρέντις»

«Φασίστας ο Ντε Λαουρέντις»
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον γνωστό μάνατζερ παικτών Μίνο Ράιολα. Οι δύο άντρες τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ανταλλαγή δηλώσεων με αφορμή τις απόψεις του μάνατζερ για τον Μάρεκ Χάμσικ.

Ο μάνατζερ του Μάρεκ Χάμσικ, Μίνο Ράιολα, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον πελάτη του και τόνισε πως θα έπρεπε να αλλάξει περιβάλλον, για να μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους. Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν άργησε να απαντήσει, δηλώνοντας πως ποτέ δεν συμπάθησε τον Ράιολα και δεν θα ήθελε να έχει σχέσεις μαζί του.

Η ανταπάντηση του Ράιολα ήρθε άμεσα, μέσω του καναλιού «Rai sport». «Ο Ντε Λαουρέντις δεν δέχεται κριτική και αντίλογο. Ίσως νομίζει πως είναι ο Ντούτσε, αλλά τον πληροφορώ πως ο φασισμός έχει περάσει. Είναι ένας πρόεδρος που τρομοκρατεί τους παίκτες του. Ας σταματήσει να ασχολείται με μένα και ας συνεχίσει τα μπάνια του στο Κάπρι. Εγώ θα συνεχίσω να λέω την άποψή μου, τα λόγια του δεν θα με κάνουν να σωπάσω», ήταν τα σκληρά λόγια του Ράιολα.

Σχετικά με την άποψή του πως η Νάπολι ακόμα δεν είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, ο Ράιολα τόνισε. «Η Νάπολι δεν είναι ακόμα μια μεγάλη ομάδα. Της λείπουν πολλά για να γίνει. Για αυτό πιστεύω πως ο Χάμσικ πρέπει να πάει σε μία μεγαλύτερη, που να αγωνίζεται σταθερά στο Τσάμπιονς Λιγκ.»

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: