Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Πρώτη» Άρη με... ιδρώτα στην Ιταλία!

Μπορεί η κούραση από το πολύωρο ταξίδι να ήταν μεγάλη για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ωστόσο ο Μάκης Κατσαβάκης δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του, καθιστώντας τους σαφές από την πρώτη κιόλας προπόνηση, πως στην Ιταλία θα χυθεί αρκετός ιδρώτας!
Ο τεχνικός των «κίτρινων» υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές του σε ένα αρκετά επίπονο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε και ασκήσεις παλμομέτρησης, ωστόσο υπήρχαν και οι «τυχεροί» της υπόθεσης οι οποίοι έμειναν εκτός!
Ο λόγος για τον Στέλιο Τσουκάνη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και για τους Γιαννιώτα - Ηρακλή, που ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω κόπωσης.
Από εκεί και πέρα τέλος, αύριο Τρίτη (24/7) ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ όσον αφορά στον ραδιομαραθώνιο για τη σωτηρία του συλλόγου, αυτός στέφθηκε με επιτυχία.
Παρά το γεγονός ωστόσο ότι συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό από πλευράς των φιλάθλων, για να βγει η «κίτρινη» ΠΑΕ από το αδιέξοδο έχει ανάγκη από πιο δραστικές και άμεσες λύσεις, στην κατεύθυνση των οποίων κινούνται οι διοικούντες.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: