Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι «γκαλάκτικος» της Γαλλίας!!

Οι «γκαλάκτικος» της Γαλλίας
Μια ομάδα με πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές θεωρεί ότι θα έχει τη νέα σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ρενέ Ζιράρ. Ο προπονητής της Μονπελιέ χαρακτήρισε ως «γκαλάκτικος» τους παίκτες που πήραν μεταγραφή στους Παριζιάνους και υποστηρίζει ότι έτσι θα ανεβεί ο ανταγωνισμός στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα μας να έρχονται να αγωνιστούν τόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ξέρω από τώρα ότι θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια στον αγώνα μας με την Παρί.

Θεωρητικά είναι μια ομάδα από σούπερσταρ, κάτι σαν γκαλάκτικος. Θα είναι όμως ένα μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο για να ξαναπάρουμε τον τίτλο. Πάντως σίγουρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν το προβάδισμα», τόνισε.

Ακόμη ο 58χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πολυσυζητημένη μετακίνηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Είναι ένας παίκτης με σπάνιο ταλέντο αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί. Έχουμε και εμείς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και έχουν τη δυνατότητα να τον ανταγωνιστούν. Προφανώς μεγάλος κερδισμένος θα είναι το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού θα ανεβεί ποιοτικά και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον».

Η πρωταθλήτρια την περσινή σεζόν Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει τη Λυών στις 28 Ιουλίου για το Σούπερ Καπ Γαλλίας στη Νέα Υόρκη ενώ οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα ξεκινάνε στις 10 Αυγούστου, όταν και θα αντιμετωπίσει την Τουλούζ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: