Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μήπως να του ανάψουν τώρα καμιά λαμπάδα;

Πάντως, για να τα λέμε όλα, ήταν ακατανόητη από κάθε άποψη η σκληρή κριτική που ασκήθηκε στον Μπόλονι με τις …ευλογίες της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Μερικά πράγματα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν τα καταλαβαίνουμε...
Μήπως να του ανάψουν τώρα καμιά λαμπάδα;
Και φυσικά αναφερόμαστε στην έντονη κριτική που δέχθηκε πολλές φορές ο Μπόλονι. Κριτική άδικη και μάλλον κακοπροαίρετη.
Φυσικά, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν ήταν αμέτοχη στο "κράξιμο" που έτρωγε συνεχώς ο Ρουμάνος τεχνικός. Άλλωστε η ίδια επέτρεπε ή και "οδηγούσε" μερίδα του Τύπου στην αβυσσαλέα κριτική προς τον πρώην προπονητή της ομάδας.
Αντί να του πουν κι ένα ευχαριστώ του ανθρώπου που όχι μόνο πολεμούσε με σφεντόνες αλλά κατάφερε να είναι δημιουργικός και προσπάθησε να βγάλει παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας.
Τον Σταφυλίδη, δηλαδή, ποιος τον εμπιστεύτηκε; Ποιος τον προώθησε στην πρώτη ομάδα; Ποιος τον έκανε έτοιμο παίκτη που αυτή τη στιγμή δίνει φιλί ζωής ύψους 1,5 εκατομμυρίου στον ΠΑΟΚ;
Ο ίδιος ο Βρύζας τόνισε ότι η πώληση του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν είναι σωτήρια για την ΠΑΕ. Από την άλλη, βέβαια, περνούσε η γραμμή κατά του Μπόλονι που τον ανέδειξε.
Και μη ξεχμάμε ότι προώθησε στην πρώτη ομάδα και τον Αποστολόπουλο, που είναι πολύ πιθανό σύντομα να αποτελεί ένα ακόμη καλό περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ.
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ακόμη και με τον Σάντος "τρώγονταν" συχνά πυκνά στον ΠΑΟΚ. Μια τους ξίνιζε το ένα μία το άλλο στον Πορτογάλο, που έθεσε βάσεις στην Τούμπα και δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα και διεκδίκησε στα ίσα το πρωτάθλημα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: