Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τώρα μας φώτισες...

Ή θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή θα πάει στο εξωτερικό", η ...αποκαλυπτική δήλωση του μάνατζερ του Σαλπιγγίδη.
Τώρα μας φώτισες...
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγελής στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
"Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τη Γερμανία, κι όχι μόνο, για το Δημήτρη. Δεν είναι μόνο η Φορτούνα που ενδιαφέρεται από την Bundesliga. Ο Δημήτρης ενδιαφέρεται να παίξει στη Γερμανία. Ποιος Έλληνες ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε; Οι Γερμανοί δεν μπορούν χωρίς τον Έλληνά τους, έτσι ή αλλιώς (γέλια)".
Για τον Τάσο Σαλονίδη, που μίλησε στην "Bild": "Ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Εμείς είμαστε φίλοι του. Ο Τάσος Σαλονίδης ήταν συμπαίκτης του και συνεργάτης μου. Εγώ είμαι κουμπάρος του και τον εκπροσωπώ χρόνια".
Για το πώς εκτιμά πως θα καταλήξει η υπόθεση: "Συζητήσεις γίνονται, όλα είναι πιθανά, τόσο να μείνει στον ΠΑΟΚ όσο και να πάει στο εξωτερικό. Το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο στις αρχές της άλλης εβδομάδας, γιατί δεν κάνει καλό όσο τραβάει σε κανέναν, τόσο στον παίκτη όσο και στην ομάδα.
Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ, τόσο για τον Σαλπιγγίδη όσο και για τον Μαλεζά. Οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι. Περιμένουμε να γίνει πρώτα πρόταση στον ΠΑΟΚ και μετά στο Δημήτρη".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: