Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Θα δούμε το Μάδεργουελ-Παναθηναϊκός;

Στον... αέρα βρίσκεται η μετάδοση του αγώνα Μάδεργουελ-Παναθηναϊκός, καθώς οι Σκωτσέζοι ζητούν σχεδόν 650.000 ευρώ! Η NOVA θα δείξει την ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης με την Ίντερ Μπακού.
Θα δούμε το Μάδεργουελ-Παναθηναϊκός;
Στις 31/7 ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο του φετινό Ευρωπαϊκό αγώνα, αντιμετωπίζοντας στην Σκωτία την Μάδεργουελ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν γνωρίζουν αν ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά. Οι Σκωτσέζοι εμμένουν στις υπέρογκες απαιτήσεις που φτάνουν τα 650.000 ευρώ και NOVA με ΟΤΕ TV που επιθυμούν να μεταδώσουν το ματς, δεν μπορούν με τίποτα να τους ακολουθήσουν σε αυτή την τιμή.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βρεθεί λύση, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πέσει το κόστος, κάτι που αν γίνει θα μεγαλώσει την... μάχη των δύο συνδρομητικών για να πάρουν τα δικαιώματα.
Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης και τη ρεβάνς των Αρκάδων κόντρα στην Ίντερ Μπακού την προσεχή Πέμπτη στην Τρίπολη για τον 2ο προκριματικό γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, θα μεταδοθεί από τη NOVA.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: