Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Κοντά σε υπογραφή ο Σίσιτς!!

Ο Μίρνες Σίσιτς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες τον ΟΦΗ και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο - Συμφωνία και με ΙΚΑ!
Πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Σλοβένος μέσος της ομάδας, Μίρνες Σίσιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε συζητήσεις με τη διοίκηση το τελευταίο διάστημα και για να υπογράψει θέλει να έχει μία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του συγκριτικά με πέρυσι.
Την ίδια ώρα, στον ΟΦΗ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Θανάση Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη με προτεραιότητά του ωστόσο να είναι το εξωτερικό.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η ομάδα προπονήθηκε κανονικά μετά το ρεπό της Κυριακής. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Θωμάς Καπουράνης, Πέτρος Καμινιώτης και Στέφανος Γουναρίδης, οι οποίοι εφόσον πείσουν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η διοίκηση του ΟΦΗ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσή της, τη συμφωνία με το ΙΚΑ για αναστολή της απαίτησης του ποσού των 520.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Κλάδος στο θέμα της συμφωνίας για την οφειλή που υπάρχει στον κ. Φανούρη Βατσινά, σήμερα επετεύχθη μια ακόμη σημαντική συμφωνία, αυτή την φορά με το ΙΚΑ.
Η διοίκηση εξασφάλισε αναστολή εκτέλεσης της οφειλής που έχει και ανέρχεται στις 520.000 ευρώ. Ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός φορέας της χώρας δέχθηκε να καταβληθούν από την διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ οι 3 καθυστερημένες δόσεις. Η ρύθμιση που έχει γίνει θα είναι σε ισχύ υπό την προϋπόθεση ότι η διοίκηση θα καταβάλει τις εισφορές του τελευταίου τετραμήνου που ανέρχονται στις 95.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: