Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Απειλεί με μηνύσεις ο Κούγιας!!

Απειλεί με μηνύσεις ο Κούγιας
Ενοχλημένος από δημοσίευμα εφημερίδας (αλλά και από ιστοσελίδες που το αναδημοσίευσαν) που αναφέρει πως ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ασχολήθηκε με την τιμωρία που του επεβλήθη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, εμφανίζεται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της Πατρινής ομάδας απείλησε με μηνύσεις την εν λόγω εφημερίδα καθώς και τα σχετικά σάιτ αν δεν αποσύρουν τα δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση επίσης αναφέρει και την ημερομηνία της επίσημης πρώτης για την Παναχαϊκή αλλά και το πού θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«1)Ο κ. Αλέξιος Κούγιας πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα μηνύσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και όλα τα διαδικτυακά site, εφόσον δεν διαψεύσουν την ψευδή είδηση, που δημοσίευσαν ότι δήθεν το πρωθυπουργικό γραφείο ενοχλήθηκε γιατί δήθεν ο υφυπουργός αθλητισμού έκανε παρατηρήσεις στο Δ.Σ. της FootballLeague για την τιμωρία σε πρώτο βαθμό δικαιοδοσίας κατά πλειοψηφία του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα όσα συνέβησαν μετά την διαιτησία του Αμπάρκιολη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Η είδηση είναι ψευδής και κατασκευασμένη από έναν πολύ κοντό δημοσιογράφο ο οποίος εργάζεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αυτό διαπιστώθηκε από συζήτηση την οποία είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και πολύ φίλο του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Θέμου Αναστασιάδη.
Μετά την συνομιλία με τον Θέμο Αναστασιάδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήρθε σε επαφή αμέσως με το πρωθυπουργικό γραφείο και έλαβε την διαβεβαίωση ότι ουδέποτε υπήρχε τέτοιο θέμα αλλά αντιθέτως όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα συνέβησαν σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και των 350.000 κατοίκων της Πάτρας ερευνώνται και θα υπάρξει και προσωπική συζήτηση με τον κ. Αλέξιο Κούγια προ των εκλογών της ΕΠΟ.
Σημειωτέον ότι ο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας έχει προσωπική φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά και επαγγελματική συνεργασία πέραν των 25 ετών και με τον κ. Τάκη Μπαλτακο γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου με τον οποίον υπήρξαν κοινοί δικηγόροι του ζεύγους Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου στην αντιδικία με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο αλλά και σε άλλες σοβαρές υποθέσεις.
Αυτοί που θέλουν τον κ Αλέξη Κούγια εκτός του ποδοσφαίρου για να κάνουν τις δουλειές τους θα απογοητευτούν πολύ σύντομα γιατί σήμερα το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε προς την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ νέο έγγραφο το οποίο δίνει επίσημες απαντήσεις ότι όσα ισχυρίστηκαν ο Αμπάρκιολης και ο Θανασακούδης στην συμπληρωματική έκθεση τους βάση της οποίας τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι όλα ψέματα.

2)Η επίσημη πρώτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα γίνει την Τετάρτη 25/07/2012 και ώρα 7.00 μ.μ. παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών ο οποίος θα ευλογήσει το μυστήριο και θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες τόσο οι παλιοί όσο και οι νεοαποκτηθέντες.
Ήδη έχουν σταλεί τα εισιτήρια για να επιστρέψουν στους Fourtado, Mapuku, Hourtado και Ouattara.

3) Στο Καρπενήσι και στο ξενοδοχείο Μοντάνα (5 αστέρων) θα γίνει η κύρια προετοιμασία της Παναχαϊκής από τις 3 έως 16 Αύγουστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: