Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Φθηνά» τη γλύτωσε ο Κάσερες!!

«Φθηνά» τη γλύτωσε ο Κάσερες
Τα χειρότερα γλύτωσε ο αμυντικός της Γιουβέντους, Μάρτιν Κάσερες. Αρχικά, οι προβλέψεις για τον τραυματισμό του στο τουρνουά «Trofeo TΙΜ» έκαναν λόγο για πολύμηνη απουσία, ωστόσο τελικά θα την «πληρώσει» με απουσία μεγαλύτερη ενός μήνα. Για λιγότερο και συγκεκριμένα 20 ημέρες θα μείνει εκτός ο Σιμόνε Πέπε, που τραυματίστηκε εξίσου στο φιλικό τουρνουά.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι των «μπιανκονέρι» στο «Trofeo TIM», με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποχωρούν λόγω προβλημάτων. Η Γιούβε ανακοίνωσε ότι ο Ουρουγουανός υποφέρει από τραυματισμό του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και εκτιμάται ότι θα βρεθεί εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 40 ημέρες.

Από την άλλη, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό μηρό και θα μείνει εκτός υποχρεώσεων της «γηραιάς κυρίας» για διάστημα 20 ημερών.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι και οι δύο θα απουσιάσαν από τον πρώτο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για τη Γιουβέντους, στις 11 Αυγούστου στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στη Νάπολι.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: