Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μένει στη Λεβερκούζεν ο Σούρλε!!

Μένει στη Λεβερκούζεν ο Σούρλε
Τις δικές του εξηγήσεις έδωσε ο Αντρέας Σούρλε σχετικά με την άρνηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν να τον παραχωρήσει στην Τσέλσι. Ο γερμανός ποδοσφαιριστής, αν και επιθυμεί να αγωνιστεί στους «μπλε», σέβεται την απόφαση της ομάδας του, που τον θεωρεί πολύ σημαντικό και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις «ασπιρίνες».

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γερμανίας είναι ο Αντρέας Σούρλε. Κάνοντας καλές εμφανίσεις με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και με την εθνική της χώρας του, προκάλεσε «θόρυβο» γύρω από το όνομά του, με την Τσέλσι να κινείται αποφασιστικά για να τον αποκτήσει.

Η μεταγραφή αυτή, όμως, είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ο ίδιος ο Σούρλε, μιλώντας στο γερμανικό «Kicker», εξηγεί τους λόγους που τον αναγκάζουν να συνεχίσει στο Λεβερκούζεν την καριέρα του.

«Η Τσέλσι με θέλει πολύ. Και για μένα θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να αφήσω να χαθεί. Μίλησα με τη διοίκηση της ομάδας μου και εκείνοι μου εξήγησαν πως είναι δύσκολο να βρουν τον αντικαταστάτη μου, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Μου εξήγησαν πως είμαι πολύ σημαντικός παίκτης και στηρίζουν πολλά σε μένα», δήλωσε ο Σούρλε, που δεν φάνηκε, πάντως, απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: