Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γκέκας: «Να δουλέψει ο Σταφυλίδης τον χρόνο που θα μείνει στον ΠΑΟΚ»

Ο Φάνης Γκέκας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μεταξύ άλλων μίλησε για την μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη στην Λεβερκούζεν, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Για το αν έχει κάποια επίσημη πρόταση και την απόφασή του να πάει στην Τουρκία είπε:

«Δεν έχω κάτι επίσημο, γράφονται και λέγονται πολλά αλλά μέχρι να έρθει το επίσημο έγγραφο θέλει πολύ. Στην Τουρκία πήγα γιατί θεώρησα ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην Γερμανία και μπορώ να πω ότι πέρασα μια ιδανική χρονιά στην Σάμσουνσπορ».

Για την μεταγραφή του Σταφυλίδη στην Λεβερκούζεν και τις συμβουλές που του δίνει:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα και σε όλα τα παιδιά της εθνικής νέων παρόλο που έχασαν στον τελικό έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Ο Κώστας κατάφερε να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή, η Λεβερκούζεν είναι μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Γερμανίας. Η συμβουλή μου στον Κώστα είναι να μάθει γερμανικά γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους Γερμανούς. Τον ένα χρόνο που θα κάτσει στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάτσει να δουλέψει και να μην τα παρατήσει».

Για την Λεβερκούζεν:

«Η Λεβερκούζεν έχει το καλύτερο σκάουτινγκ όχι μόνο στην Γερμανία αλλά σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχει παρακολούθηση στις εθνικές είτε νέων, είτε ανδρών και αν τους ενδιαφέρει πολύ κάποιος παίκτης τον παρακολουθούν πολύ καιρό πριν. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ελληνικών και γερμανικών ομάδων».

Τέλος, για το αν θα επέστρεφε σε κάποιον ελληνικό σύλλογο και αν είχε κρούση από τον ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω πρόβλημα να επιστρέψω στην Ελλάδα, απλά θέλω να με καλύπτει η ομάδα. Είμαι σε μια ηλικία που θα ήθελα να επιστρέψω άλλωστε έχω και την οικογένειά μου εκεί. Από τον ΠΑΟΚ πρόσφατα δεν υπήρχε πρόταση, παρά μόνο το 2006, αλλά δεν προχώρησε».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: