Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Σκέφτονται Άλεξ στη Μίλαν!!

Σκέφτονται Άλεξ στη Μίλαν
Συνεχίζεται η έρευνα των ανθρώπων της Μίλαν για να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος πηγαίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν άφησε μεγάλο κενό, που δεν αποκλείεται να καλυφθεί από έναν νυν συμπαίκτη του, τον Άλεξ.

Ο «άξονας» Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν που δημιουργήθηκε με τις μεταγραφές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα, ίσως βοηθήσει τους «ροσονέρι» να βρουν αντικαταστάτη για τον Βραζιλιάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport» οι άνθρωποι της Μίλαν προτίθενται να διαπραγματευτούν με τους Παριζιάνους ώστε να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Άλεξ.

Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ζήτησε επιτακτικά έναν κεντρικό αμυντικό που θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Άλεξ μοιάζει ο ιδανικός, αφού έχει την κατάλληλη ηλικία και η εμπειρία του είναι τεράστια.

Ο Άλεξ είχε απασχολήσει τη Μίλαν από την εποχή που έπαιζε στην Τσέλσι, με τους Ιταλούς να κάνουν κάποιες προσπάθειες να τον αποκτήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Τώρα θα κάνουν μια ακόμα κρούση, αν και η «Gazzetta» αναφέρει πως προτεραιότητα της διοίκησης της Μίλαν είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Τέβες να είναι ο εκλεκτός. Αν τελικά αποκτηθεί ο Αργεντινός, η Μίλαν δεν θα έχει «χώρο» για να αποκτήσει άλλον μη κοινοτικό παίκτη.

Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές της Μίλαν, αλλά και ποια η απάντηση της Παρί, σε ενδεχόμενη πρόταση των «ροσονέρι».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: