Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ανανέωσε με Ντόρτμουντ ο Μπλατζικόφσκι!!

Μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα βρίσκεται στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ», ο Γιάκουμπ Μπλατζικόφσκι ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ντόρτμουντ.
Από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης ήταν το καλοκαίρι αυτό ο Γιάκουμπ Μπλατζικόφσκι. Έχοντας κάνει εντυπωσιακή σεζόν με τη Ντόρτμουντ και ηγούμενος της Πολωνίας στο Euro 2012 όλα έδειχναν πως θα αποχωρούσε από τους «κιτρινόμαυρους» για να βρεθεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Γερμανίας.
Παρόλα αυτά, ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποφάσισε να δηλώσει πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε με αποτέλεσμα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής κόστισε στους πρωταθλητές Γερμανίας τρία εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2007 για να τον αποκτήσει από τη Βίσλα Κρακοβίας και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωσή του, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ντόρτμουντ. Τα τελευταία πέντε χρόνια στη Ντόρτμουντ, όλα είναι εντυπωσιακά», είπε ο Μπλατζικόφσκι.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: