Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Έμειναν στο… μηδέν!!

Έμειναν στο… μηδέν
Μπορεί και οι δύο ομάδες να ήθελαν τη νίκη, ώστε να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο όμιλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο, Δανία και Τσεχία, έμειναν στο 0-0, αποδεικνύοντας πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο ένας φοβόταν τον άλλο, με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ένα χορταστικό θέαμα.

Στο «Πάρκεν» οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν κάτι το εντυπωσιακό δείχνοντας ότι θέλουν βελτίωση σε πολλούς τομείς. Στον αντίποδα οι Τσέχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Δανίας και πλέον θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για να είναι αυτοί που βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014.

Κερδισμένοι αναμφίβολα της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου ήταν οι Αρμένιοι, οι οποίοι επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Μάλτας και βρίσκονται στην πρώτη θέση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που διεξήχθη χθες, Βούλγαροι και Ιταλοί μοιράστηκαν τους βαθμούς με την μεταξύ τους ισοπαλία 2-2.

Β’ όμιλος

1η αγωνιστική

Μάλτα-Αρμενία 0-1
(Σαρκίσοφ 70’)

Βουλγαρία-Ιταλία 2-2
(Μανόλεφ 30’, Μιλάνοφ 66’-Οσβάλντο 36’, 40’)

Δανία-Τσεχία 0-0


Επόμενη αγωνιστική (2η) 11/9

Βουλγαρία-Αρμενία
Ιταλία-Μάλτα

Βαθμολογία Β’ Όμιλος

1. Αρμενία 3
2. Ιταλία 1
3. Βουλγαρία 1
4. Τσεχία 1
5. Δανία 1
6. Μάλτα 0



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: