Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Γκόγκιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Γκόγκιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»
Ικανοποιημένος από όσα είδε από την ομάδα του και την παρουσία των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Σίνισα Γκόγκιτς μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Ο πρώην επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα δρόμο προκειμένου να είναι έτοιμη όταν χρειάζεται. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ, τονίζοντας πως είναι σε καλό δρόμο ενόψει της σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

«Είμαι ευχαριστημένος. Κάποια παιδιά με μία προπόνηση έδειξαν καλά στοιχεία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μας έλειψε η ηρεμία στην τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο στην αρχή για 15-20 λεπτά μείναμε στα αποδυτήρια. Ο ΟΦΗ είναι πιο έτοιμος από εμάς. Μετά το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης με τις αλλαγές που κάναμε και με τους μικρούς παλέψαμε και ισοφαρίσαμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Σαν προπονητής έχω στόχο πάντα τη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Football League είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Δεν θέλω να βάλω άγχος στα παιδιά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάμε να διογκωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Εγώ σαν προπονητής προσπαθώ να δουλέψω, αλλά δεν μπορώ να κάνω εγώ καλή σέντρα ή καλή πάσα. Παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω θα βελτιωνόμαστε».

Για τον ΟΦΗ ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε: «Ο ΟΦΗ είναι σε καλό δρόμο. Οι μεταγραφές θα βοηθήσουν. Έχουν ένα καλό προπονητή με δυνατή έδρα και δεν θα έχει πρόβλημα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: