Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζει με… φόρα!!

Συνεχίζει με… φόρα
Η… αύρα από τη πρώτη-ιστορική-νίκη στη Σούπερ Λίγκα για τον Πλατανιά, συνεχίζεται και στα φιλικά ακόμα και κόντρα σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Οι Χανιώτες προσέφεραν θέαμα στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο Μάλεμε, καθώς επικράτησαν 4-1 του Κισσαμικού.

Μόλις στο 5’ ο Αναστασάκος «άνοιξε» το σκορ για τους Κρητικούς, με τον Μαραγκουδάκη στο 15’ να δίνει… αέρα δύο γκολ. Το 3-0 «έγραψε» πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 22’ ο Ονάρ, με τους φιλοξενουμένους να μειώνουν στο 37’ με σουτ του Παπαθανασίου.

Τα πολλά γκολ του πρώτου μέρους δεν επαναλήφθηκαν και στο δεύτερο, ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν αρκετές και στην επανάληψη. Μάλιστα, οι νεοφώτιστοι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ, με τον Μιρτσέτα στο 67’, κάνοντας το 4-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Τζανής, Δημήτρης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι, Αναστασάκος. Έπαιξαν και οι: Παληγεώργος, Ζάλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Βαρουξάκης, Δέντσας, Γκονζάλες, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Δράμι, Γιακουμάκης και Σαμπέδρο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: