Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Για ένα ημίχρονο, ΠΑΟΚ!!

Για ένα ημίχρονο, ΠΑΟΚ (Photo: Action Images).(Photo: Action Images).(Photo: Action Images).(Photo: Action Images).
Μόνο για ένα ημίχρονο, το πρώτο, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ορεξάτος στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Σε αυτό το διάστημα ο «Δικέφαλος του Βορρά» σημείωσε το νικητήριο γκολ με τον Γιάννου (1-0 στο 34’) και είχε δοκάρια με τους Ρομπέρ και Γιάννου. Περίπου 3.000 φίλοι των «ασπρόμαυρων» στο γήπεδο της Τούμπας. Ακούστηκαν συνθήματα κατά Ζαγοράκη από την Θύρα 4. Νεόνυμφο ζευγάρι στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Λόρενς να βρίσκει τον Ρομπέρ και το σουτ του Γάλλου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι στο 9’. Ο Πανσερραϊκός με τον Μπανγκουρά φάνηκε απειλητικός, αλλά ο Χακόμπο ήταν σε ετοιμότητα στο σουτ του επιθετικού των «λιονταριών» στο 16’. Οι Θεσσαλονικείς πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Γεωργιάδης επωφελήθηκε από λάθος του Κουτζαβασίλη, αλλά το πλασέ που δοκίμασε απομακρύνθηκε από τον Μπριλάκη πάνω στην γραμμή στο 22’. Ό,τι δεν πέτυχε ο 24χρονος άσος σε αυτή την φάση κατάφερε ο Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός αξιοποίησε την μεταβίβαση του Λόρενς και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 34’. Οι πολλές αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου έριξαν το ρυθμό του φιλικού που δεν είχε ιδιαίτερες στιγμές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο (72 Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Λόρενς (77’ Παπαδόπουλος), Κάτσε (88’ Κιόσε), Φωτάκης (54’ Κίτσιου), Ρομπέρ (69’ Πόποβιτς), Γεωργιάδης (46’ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69’ Δεμιρτζόγλου)

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82’ Καρασαλίδης), Τσαούσης (88’ Τσούτσης), Σιάκκας (72’ Παρασκευαϊδης), Ράνιτς (88’ Τσιμίκας), Ανάκογλου (88’ Γιαννόπουος), Τοντόροφ (60’ Μπονέρης), Μπαγκουρά (82’ Καψάλης), Κόντος (82’ Γκουγκουλιάς).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: