Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Το «παράθυρο» του Γενάρη για Κουαρέσμα!!

Το «παράθυρο» του Γενάρη για Κουαρέσμα
Ο Ντιακιτέ ήταν η τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ωστόσο τα τουρκικά ΜΜΕ επαναφέρουν εν όψει του… μακρινού Ιανουαρίου την περίπτωση του Ρικάρντο Κουαρέσμα. «Πάτημα» για το παραπάνω είναι φυσικά οι σχέσεις του Πορτογάλου με την Μπεσίκτας που έχουν φτάσει στα άκρα…

Όπως διευκρινίστηκε από την διοίκηση των Πειραιωτών, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός απασχόλησε πολύ έντονα το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα τονίστηκε ότι υπήρχε συμφωνία με τον παίκτη. Εκεί που το θέμα «χάλασε» ήταν στην στάση της Μπεσίκτας η οποία δεν είχε καμία διάθεση να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο και ειδικά με τους όρους που εκείνος ζητούσε.

Όλη αυτή η ιστορία έφτασε στα άκρα τις σχέσεις Μπεσίκτας-Κουαρέσμα και ο Πορτογάλος πλέον αποτελεί ξένο σώμα για την τουρκική ομάδα. Έμεινε εκτός λίστας για πρωτάθλημα και Europa League κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας από τώρα…

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τουρκικά ΜΜΕ επαναφέρουν το θέμα, τονίζοντας ότι ο Κουαρέσμα ήθελε να αποχωρήσει για να πάει στους Πειραιώτες και ότι οι τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ανοίξουν τον δρόμο τον Γενάρη για την μετακίνηση αυτή.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει από την πλευρά του να διαρρεύσει ότι κρατάει «ζεστό» τον Κουαρέσμα. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς αν οι Πειραιώτες θα κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση ποδοσφαιριστή όπως έγινε πέρυσι με τον Καζίμ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: