Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα χιλιοστό και θα πέθαινε ο Ρούνεϊ!!

Ένα χιλιοστό και θα πέθαινε ο Ρούνεϊ!
Ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στον μηρό, στο ματς με την Φούλαμ ήταν τόσο σοβαρός που αν η πληγή ήταν πιο βαθιά, τότε θα μπορούσε να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, όπως αποκαλύπτει η Sun!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τις τάπες του Ούγκο Ρονταλέγκα με αποτέλεσμα να σκιστεί το πόδι του. Ο Ρούνεϊ χρειάστηκε ράμματα στο μηρό του μετά την βαθιά πληγή από τον Κολομβιανό αντίπαλο του. Αν η πληγή ήταν ένα χιλιοστό πιο βαθιά θα έφτανε στη μηριαία αρτηρία του Ρούνεϊ και θα μπορούσε να πεθάνει μέσα σε 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τις τάπες του Ούγκο Ρονταλέγκα και είχε ένα πολύ βαθύ σκίσιμο στο πόδι. Ο Αγγλος φορ θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί θανάσιμα και η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun.

Ο επικεφαλής του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση: «Αυτό είναι μια συνεχής διαδικασία, δεν έχουμε τελειώσει. Το ψάχνουμε», είπε, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα παπούτσια του Ρονταλέγκα ελέγχθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή, Φιλ Γκιμπς πριν ο παίκτης της Φούλαμ περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως, ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν αρκετά πιο άνετος: «Ήμουν τυχερός, για να είμαι ειλικρινής, επειδή ήταν ένα χιλιοστό μακριά από την αρτηρία μου. Θα μπορούσε να έχουν πάει πολύ χειρότερα. Δόξα τω Θεώ ήμουν αρκετά τυχερός».

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: