Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Υπολογίζει την Ντόρτμουντ ο Μουρίνιο!!

Υπολογίζει την Ντόρτμουντ ο Μουρίνιο
Δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η Μπορούσια Ντόρτμουντ μεγάλη αντίπαλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πολύ επικίνδυνη ομάδα τους Γερμανούς στον όμιλο, που συμπεριλαμβάνει ακόμη και τον Άγιαξ.

Ο «Special One» έχει διαπιστώσει τη διαρκή άνοδο που σημειώνουν οι πρωταθλητές Γερμανίας τα τελευταία χρόνια και επισημαίνει ότι οι «μερένχες» πρέπει να ανησυχούν για τις δυνατότητες των αντιπάλων τους.

«Δεν είμαι σίγουρος αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο μεγάλος αντίπαλος μας. Η Μπορούσια είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της δύο σερί χρονιές», τόνισε στην «Αs» και συνέχισε:

«Είναι μια πολύ οργανωμένη και ικανή ομάδα με πολλούς διεθνείς Γερμανούς παίκτες και τους δύο κορυφαίους από την Πολωνία. Το γήπεδο τους και οι φίλαθλοι τους είναι επίσης εντυπωσιακοί».

Ακόμη ο Μουρίνιο έκανε αναφορά και στους πρωταθλητές Αγγλίας και υποστήριξε ότι τα λεφτά δε φέρνουν την επιτυχία.

«Η διοίκηση της Σίτι έχει ξοδέψει τόσα πολλά λεφτά , ώστε να είναι σίγουρη ότι θα μπορέσει να κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης. Παρόλα αυτά η παράδοση και η ιστορία ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου δεν αγοράζονται.

Οι κορυφαίοι παίκτες στον πλανήτη πάντα θα πηγαίνουν σε αυτές τις ομάδες
», συμπλήρωσε ο 49χρονος τεχνικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: