Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββίδη!!

Γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββίδη
Μόνο τυχαία δεν θεωρείται η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να φτάσει στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήθελε να εκμεταλλευτεί την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας στη συμπρωτεύουσα για να προωθήσει θέματα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και δικά του.

Το πρόγραμμα του ομογενούς επιχειρηματία είναι από χθες γεμάτο, αφού ξεκίνησε κύκλο επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και πολλούς ακόμη βουλευτές.

Στο επίκεντρο, όπως γράφει το δημοσίευμα, είναι η συζήτηση με το οικονομικό επιτελείο. Πρόθεση του «τσάρου» είναι να βρει μία λύση για τα χρέη του «Δικεφάλου του Βορρά» προς το Δημόσιο και να μπει μια σειρά στην οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, ο οποίος ήταν ο πρώτος του στόχος από την ημέρα που τον ανέλαβε.

Στόχος του Σαββίδη είναι να πετύχει μία ρύθμιση των χρεών που θα εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ και θα καλύπτει την πολιτεία για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ομογενούς επιχειρηματία, θεωρείται θέμα χρόνου να «καθαρίσει» ο επιχειρηματίας τα χρέη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς τρίτους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: