Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Οι νέοι ήταν ωραίοι!!

Οι νέοι ήταν ωραίοι
Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα τελευταία, χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ στο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη που έληξε 2-2.

Ο λόγος για τους Κουρδάκη, Ιωαννίδη και Λαμπρόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης μεταξύ των δύο συλλόγων του Ηρακλείου που έγινε στο «Γεντί Κουλέ».

Ωστόσο, θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Σωκράτης Ευαγγέλου του Εργοτέλη που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Τώρα όσον αφορά στο ματς η εικόνα που παρουσίασε τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και η καλύτερη με αποτέλεσμα οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά και από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Ωστόσο, αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Βέβαια, σε αυτό βοήθησαν οι πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο προπονητές. Έτσι, το σκορ άνοιξε στο 52’ από τον Βιτώρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και πλάσαρε σωστά τον Αθανασίου.

Τα τέρματα για τους «μελανόλευκους» διπλασίασε στο 58’ ο Σόουζα μετά από κεφαλιά, αλλά οι παίκτες του Εργοτέλη δεν τα παράτησαν και πίεζαν προκειμένου να μειώσουν το σκορ. Τελικά αυτό συνέβη στο 82΄με τον Ευαγγέλου αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αγριμάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του ματς ο ίδιος παίκτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Σαχσανίδης (Αγριμάκης), Βερόν (46’ Ζαχαράκης), Χαριτωνίδης (46’ Σόουζα, 66’ ), Μονιάκης (46’ Μπούρμπος), Ζορμπάς (46’ Καπουράνης), Κουτσιανικούλης (46’ Περογαμβράκης), Παπάζογλου (46’ Ροβύθης), Βάντο (46’ Βαλεριάνος), Κουρδάκης (66’ Χατζηκοσμάς), Λαμπρόπουλος (46’ Βιτώρος), Ιωαννίδης (66’ Νύχταρης).

Εργοτέλης: Αθανασίου, Σαρρής (72’ Κούρτι), Γιοβάνοβιτς (78’ Άλα), Ρομάνο (78’ Κούτρης), Χαντί (78’ Ευαγγέλου), Μπουχαλάκης (72’ Κοζορώνης), Ρέντζας (72’ Μπουρσέλης), Καλίλ (66’ Δωματάς), Ζαχόρα (59’ Δασκαλάκης), Γκαντιάγκα (53’ Ουέλινγκτον), Γεωργίου (78’ Πρωτογεράκης).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: