Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Κληρώνει» για την έδρα!!

«Κληρώνει» για την έδρα
Την έδρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θα αποφασιστεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ θα συναντηθούν τη Δευτέρα οι Ζεσουάλντο Φερέιρα, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας και Κώστας Ελευθεράκης για να αποφασίσουν σε ποιο γήπεδο θα γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία να μην αλλάξει σε καμία περίπτωση η ημερομηνία της αναμέτρησης, επειδή το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» είναι φορτωμένο και θα επιβαρυνθεί κι άλλο.

Ο 66χρονος προπονητής θα προτιμούσε, επίσης, η ομάδα να μην παίξει εκτός Αθηνών και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είχε ακουστεί η περίπτωση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μη δοθεί το συγκεκριμένο γήπεδο, εκτός και αν το ορίσει η Σούπερ Λίγκα που έχει το δικαίωμα.

Πλέον στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τις λύσεις της Τρίπολης και της Πάτρας, ενώ αν δεν έπαιζε την Κυριακή ο Λεβαδειακός στην έδρα του θα είχε γίνει κουβέντα και για αυτή την έδρα.

Είναι πιθανό να πάει άνθρωπος του «τριφυλλιού» στην Πάτρα για να δει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, ο Αλαφούζος περιμένει τις τελικές γνωματεύσεις των μηχανικών για το γήπεδο της Λεωφόρου, ώστε να ληφθεί η απόφαση και για τον Ιανουάριο.

Έρχονται χρήματα από την UEFA

Την εβδομάδα που αρχίζει από αύριο αναμένεται να φθάσουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα από την UEFA για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (2,1 εκατ. ευρώ) και τη συμμετοχή των διεθνών στο Euro.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: