Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Ευχαριστώ» του Καραγκούνη σε Δομάζο!!

«Ευχαριστώ» του Καραγκούνη σε Δομάζο
Τον Μίμη Δομάζο για την προσπάθεια που έκανε να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό ευχαρίστησε ο Γιώργος Καραγκούνης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από λίγες ημέρες, μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος της Φούλαμ για την απόκτησή του.

Ο παλαίμαχος άσος, μάλιστα, όπως αναφέρει το Derby κάλεσε τον πρώην άσο του ΠΑΟ να αποδείξει την αξία του στα αγγλικά γήπεδα και εμμέσως πλην σαφώς να δικαιώσει και εκείνον για την επιμονή του.

Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών όπως δημοσιεύετε στην εφημερίδα "Derby":

Καραγκούνης: «Σε ευχαριστώ για όσα έκανες να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή μου που το προσπάθησες εσύ. Ξέρεις πως θα ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα που μεγάλωσα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε».

Δομάζος: «Γιώργο, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φεύγει έτσι από τον Παναθηναϊκό. Εγώ από την αρχή πίστευα πως η σημαία έπρεπε να παραμείνει στη θέση της και έκανα ότι μπορούσα για αυτό».

Καραγκούνης: «Ολα εδώ είναι φανταστικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως μου μιλάνε και πόσο με σέβονται».

Δομάζος: «Είναι φυσικό, αφού είσαι μεγάλο όνομα και παικταράς»

Καραγκούνης: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής μου με τις υπογραφές. Τέλειωσαν οι εξετάσεις και περιμένω να ολοκληρωθεί το θέμα».

Δομάζος: «Θα πάνε καλά και μην ανησυχείς. Παίξε εσύ την μπάλα που ξέρεις και δικαίωσε εμένα και όσους παλέψαμε για να μείνεις στον Παναθηναϊκό».

Καραγκούνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: