Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ για τετράδα!!

Tι "βγαίνει" από τον Δικέφαλο για τον στόχο της νέας σεζόν.
ΠΑΟΚ για τετράδα
Η νέα αγωνιστική σεζόν πλησιάζει, το ρόστερ σχεδόν έχει "συμπληρωθεί", πίστη στην ομάδα από ανθρώπους του ΠΑΟΚ υπάρχει και κάπως έτσι από τα χείλη των τελευταίων αρχίζει να γίνεται λόγος για τους στόχους της νέας σεζόν. Στον "Δικέφαλο" φαίνεται να πιστεύουν πολύ την ομάδα που έχει "φτιαχτεί" θεωρώντας πως υπάρχει πολύ καλό υλικό και ο πήχης  -σε σχέση με την... ντροπιαστική όγδοη περσινή θέση- έχει μπει πολύ ψηλότερα. Ποιος όμως είναι ο αγωνιστικός στόχος της νέας σεζόν στον ΠΑΟΚ; Αυτό που λένε ξεκάθαρα στον "Δικέφαλο" η ομάδα "μπορεί κάλλιστα να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος".
Δεδομένο βέβαια το ότι θα συνεχίσει να δίνεται βάρος στην εξυγίανση της ΚΑΕ, ωστόσο στον ΠΑΟΚ φαίνεται να πιστεύουν πως ταυτόχρονα μπορεί η ομάδα να σταθεί... όπως πρέπει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο, αισιοδοξούν πολύ για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί, εκτιμούν πως αντίπαλοι που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην τετράδα δεν είναι... σκαλιά παραπάνω από τον "Δικέφαλο" και στους "ασπρόμαυρους" πλέον έχουν θέσει τον συγκεκριμένο στόχο (είσοδο στην τετράδα). Στον ΠΑΟΚ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την τρίτη θέση, αναγνωρίζουν όμως γι' αυτή πως το προβάδισμα το έχει ο Πανιώνιος.
Για την τετράδα πάντως στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως υπάρχει η άποψη πως είναι ένας πολύ εφικτός στόχος, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκτιμούν πως πέραν της ποιότητας που θεωρούν οι ίδιοι ότι έχει το ρόστερ του "Δικεφάλου" θα υπάρχει πλέον και ένα έξτρα όπλο για την επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος. Αυτό, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, θα είναι η οικονομική συνέπεια που θα υπάρχει προς τους παίκτες που δεν θα διακατέχονται από ανασφάλεια, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια και ως εκ τούτου θα υπάρχει... αφοσίωση μόνο στα αγωνιστικά ζητήματα.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: