Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Εύχομαι να τα πάει καλά στην Ευρώπη»

«Εύχομαι να τα πάει καλά στην Ευρώπη»
Την ευχή ο Ολυμπιακός να κάνει φέτος μία καλή πορεία στην Ευρώπη έκανε ο Κέβιν Μιραλάς, μιλώντας στη SportDay. «Ξέρω πως δεν λείπουν πολλά για να το πετύχει κι εύχομαι η φετινή σεζόν να τα φέρει όλα όπως πρέπει», τόνισε ο Βέλγος επιθετικός. Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αφήσει τους Πειραιώτες και να επιλέξει την Έβερτον, απάντησε: «Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς στη SportDay

Τι ήταν αυτό που τελικά σε οδήγησε να αφήσεις τον Ολυμπιακό για την Εβερτον;

«Πρόκειται για αμιγώς ποδοσφαιρικούς λόγους. Ενιωσα ότι χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση, να συμμετάσχω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Η Πρέμιερ Λιγκ ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που τόσο εγώ όσο κι ο Ολυμπιακός είχαμε μια εξαιρετική διετία, έχοντας κερδίσει τα πάντα στην Ελλάδα, ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση».

Οι καλύτερές σου στιγμές σε αυτή τη διετία στον Ολυμπιακό ποιες ήταν;

«Το πρώτο πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό. Ακόμη καλύτερο, όμως, ήταν το συναίσθημα της κατάκτησής του για δεύτερη σερί φορά, ενώ φυσικά δεν παραγνωρίζω και το Κύπελλο που κερδίσαμε. Συνεπώς οτιδήποτε κι αν κατακτήσαμε με τον Ολυμπιακό αυτά τα δύο χρόνια μου χάρισε μερικές πραγματικά αξέχαστες στιγμές».

Θεωρείς ότι έχεις αφήσει κάτι που δεν έχεις ολοκληρώσει στον Ολυμπιακό; Υπάρχουν πράγματα που έμειναν στη μέση;

«Δεν θα μιλήσω προσωπικά, αλλά για την ομάδα. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός αξίζει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Ξέρω ότι συνολικά στον σύλλογο έχουν επενδυθεί πολλά σε αυτό, ξέρω πως δεν λείπουν πολλά για να το πετύχει κι εύχομαι η φετινή σεζόν να τα φέρει όλα όπως πρέπει, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος».

Πόσο δύσκολο πιστεύεις πως είναι να... αντικατασταθείς; Να βρει ο Ολυμπιακός τον διάδοχό σου; Κι αν θα μπορούσες εσύ να επιλέξεις τον αντικαταστάτη σου, ποιον θα επέλεγες;

«Να διαλέξω εγώ τον αντικαταστάτη μου; Είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο. Απ’ όσα, πάντως, πρόλαβα να πληροφορηθώ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φέρει κάποιον στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξέρει αν αυτό είναι καλό ή κακό, μόνο όσο προχωράει η σεζόν θα ξεκαθαρίσει. Αυτό που όντως ξέρω είναι πως εύχομαι με όλη μου την καρδιά ο Ολυμπιακός να κερδίσει για ακόμη μία φορά το πρωτάθλημα και να κάνει μία εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Εχεις κάτι να πεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού; Να τους δώσεις ένα μήνυμα;

«Το μόνο που θα ήθελα να τους πω είναι ένα ειλικρινές και μεγάλο "ευχαριστώ" για την υποστήριξή τους τα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Για τα πάντα που έκαναν για μένα, για τα συνθήματα, την αποθέωση, την αναγνώριση. Είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω. Είμαι πραγματικά περήφανος που τώρα φοράω τη φανέλα της Εβερτον, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κέβιν Μιραλάς στο σημερινό (09/09) φύλλο της SportDay…

Δεν υπάρχουν σχόλια: