Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχώρησε ο Γκέκας!!

Ο έμπειρος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε χωρίς να φαίνεται πως είναι κάτι το ανησυχητικό. Το σχήμα και τα πρόσωπα της νίκης στη Ρίγα δοκίμασε ο Σάντος.
Οι καρδιές στις θέσεις τους πήγαν στην Εθνική, βλέποντας αρχικά τον Φάνη Γκέκα να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον αστράγαλο και μαθαίνοντας τελικά πως ο επιθετικός της Λεβάντε δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα πέραν κάποιων ενοχλήσεων.
Θέμα για μη συμμετοχή του Γκέκα στο ματς της Τρίτης με την Λιθουανία στο Καραϊσκάκης δεν υπάρχει. Όπως ήταν λογικό η αποχώρηση του πρώτου εν ενεργεία σκόρερ της Εθνικής, συγκέντρωσε τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας στην σημερινή δεύτερη προπόνηση (υπήρξε και πρωινή) της ομάδας του Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα της Τρίτης.
Την προπόνηση παρακολούθησαν πάνω από 150 φίλοι της Εθνικής που ζητούσαν από τους διεθνείς να κάνουν κόντρα στην Λιθουανία το δύο στα δύο.
Ο Φερνάντο Σάντος στο εσωτερικό διπλό έδειξε να προτιμά το σύστημα και τα πρόσωπα που έφεραν τη νίκη μέσα στην Λετονία και μόνο αν τελικά οι ενοχλήσεις του Γκέκα φανούν πιο σοβαρές, μπορεί να αλλάξει κάτι.
Ο Πορτογάλος παρέταξε τους λεγόμενους βασικούς σε σύστημα 4-4-2 και τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Τους Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, αριστερά τον Σπυρόπουλο και δεξιά τον Τοροσίδη. Στα χαφ ήταν οι Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης και Φορτούνης ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Γκέκας και Μήτρογλου.
Όσον αφορά τους αναπληρωματικούς, ο Τζόρβας ήταν ο τερματοφύλακας, ο Βύντρα δεξιά και ο βοηβός του Σάντος Μανιάτογλου αριστερά με τους Μαλεζά και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Δημούτσος, Νίνης (κέντρο), αριστερά ο Χολέμπας και δεξιά ο Μαυρίας, με τους Αθανασιάδη και Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση, με τον δεύτερο σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γκέκας ο οποίος όπως αναφέραμε στο δεύτερο μέρος του προπονητικού διπλό αποχώρησε με ενοχλήσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ την Δευτέρα η Εθνική θα κάνει ακόμα μία προπόνηση στον Άγιο Κοσμά (18:00) και όχι στο Καραϊσκάκης.



πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: