Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ντελ Μπόσκε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Ντελ Μπόσκε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»
Χρήσιμη ήταν για τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε η χθεσινή φιλική νίκη (5-0) της Ισπανίας επί της Σαουδικής Αραβίας. Οι «φούριας ρόχας» ταξιδεύουν στη Γεωργία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι.

«Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και φανήκαμε πολύ άνετοι με την μπάλα. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά να παίξουμε απέναντι στη Γεωργία», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Υπάρχει αρκετό βάθος στα αποδυτήρια μας, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να επιλέξω παίκτες που δεν έχουν παίξει μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε σε καλή κατάσταση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έρχονται στην εθνική με το απαραίτητο πάθος και δεν είναι μία ρουτίνα για εκείνους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διατηρήσουμε».

Καταλήγοντας, ο Ντελ Μπόσκε μίλησε για την επιστροφή του Νταβίντ Βίγια στην εθνική ομάδα μετά από πολύμηνο τραυματισμό: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νταβίντ είναι μοναδικός. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας και πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην ομάδα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: